Поръчка

на тест

на коса

Теста за коса се назначава след консултация с лекар специалист. Този тест се извършва от специализирана лаборатория в САЩ, тъй като на територията на България все още не се предлага. Теста се поръчва директно през сайта или на място в кабинета. Инструкции ще получите на място или по e-mail, или с кита по куриер.

Тестовете за коса са надеждни и показателите от тях могат да бъдат разчетени от специалисти в областта на нутригеномиката.

на урина

Изследването на урина е стъпка в диагностиката и проследяването на различни заболявания. Теста на урина е нужен при заболявания на отделителната система, гастроинтестиналния тракт, ендокринната система, хематологични заболявания и други.

Използват се различни методи за оценка на физико-химичните качества на урината. Чрез този тест и анализ се установява наличието и количеството на отпадни продукти, минерали, соли, белтък, глюкоза, бактерии, кръвни клетки, цилиндри и др. Урината зависи от количеството приети течности, физическата активност, медикаментите, храната и различните заболявания. Анализът на урина бива химичен, физичен, микроскопски и микробиологичен.

Теста на урина може да бъде назначен от наш специалист след назначен час за консултация или попълване на анкетна карта, получена па e-mail.

на кръвта

Кръвните тестове са важни, защото дават информация за еритроцитите, левкоцитите и тяхното количествено разпределени в проценти (неутрофили, базофили, еозинофили, лимфоцити, моноцити, плазматични клетки – диференциална кръвна картина, ДКК), тромбоцитите, хемоглобина, количеството хемоглобин в един еритроцит (МСН), обема на еритроцитите (MCV), средната концентрация хемоглобин в еритроцитите (МСНС).

Пълната кръвна картина е изследване, което може да бъде провеждано и профилактично без препоръката на специалист веднъж годишно. Това изследване се използва много често за поставянето на дадена диагноза или за проследяване.

Кръвни тестове могат да бъдат назначени от наш специалист след назначен час за консултация или попълване на анкетна карта, получена па e-mail.

на фецес

Фецес диагностиката за разлика от другите диагностични подходи е неинвазивна. Проба може да се вземе и в домашни условия от самия пациент, след което се праща в лаборатория за изследване. Резултатите от този вид диагностика са бързи и спектърът от нарушения и заболявания, открити по този начин, е много широк. Някои показатели (микробиологичните, а и някои туморни маркери), са най-точни именно в изпражненията. В кръвта може да се открият само малка част от маркерите, налични в изпражненията. Вече е доказано, че фецес диагностиката е бърз, лесен, достъпен и без излишно травматизиране, метод с широк диагностичен обхват за тестване.

Фецес тест може да бъде назначен от наш специалист след назначен час за консултация или попълване на анкетна карта, получена па e-mail.

Нуждаете се от професионален съвет?

позвънете на (+359) 882 444 732